Hirdetés

Pásztor Erzsinek 87 évesen is dolgoznia kell, hogy meg tudjon élni

Nap Híre portré Nap Híre

Pásztor Erzsit az egész ország a Szomszédok című sorozatból ismerhette meg. Most a Partizán karácsonyi különkiadásában készítettek a sorozat sztárjaival beszélgetést, többek között a 87 éves színésznővel is.

A beszélgetés során a Szomszédok sztárja elmondta, hogy megélhetési problémákkal küzd, és nem túl rózsás a mai nyugdíjasok helyzete, sőt szerinte rosszabb, mint amikor a sorozatban játszott. 

65 éve vagyok a pályán és most van 190 ezer forint nyugdíjam. Hát röhej. Ha nem dolgoznék 87 évesen, vagy nem kapnám azt a kiegészítést, akkor hogyan élnék meg? Hát a rezsimet nem tudnám kifizetni, pedig nem a visegrádi várban lakom, hanem egy panelban

- nyilatkozta a színművésznő, majd kiemelte azt is, számára is idegesítő időnként, amit a televízióban lát.

„Azt tartom elviselhetetlennek, hogy amikor ilyen világban élünk, mint most, akkor a televízióból például árad a dicsekvés, a nagyképűség, a pofátlanság. Olyan műsorokat adnak, hogy Kőgazdag fiatalok, akiknek nem kell dolgozni és ömlik hozzájuk a pénz (…) Akkor adják ezt a tévében, amikor a szerencsétlen szülő nem tud a kölykének venni egy iskolatáskát, mert nem telik rá. Hát milyen világ ez?

- idézte a színésznőt a Pénzcentrum.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés