Hirdetés

Pásztor Erzsi összeomlott, zokogva közölte: nem bírja tovább

Nap Híre portré Nap Híre

Pásztor Erzsi sírva vette tudomásul, hogy szeretett kollégája elhunyt.

Mint azt a naphire.hu is megírta, életének 92. évében meghalt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja.

A pályatársakat rendkívül megrázta a színésznő halálának híre. Pásztor Erzsi a Blikktől tudta meg, mi történt, és el is sírta magát a szomorú hír hallattán. 

– Egyszerűen nem bírom elviselni, hogy sorban mennek el a pályatársak... – kezdte zokogva a Blikknek a színésznő. – Igaz, Erzsivel nem voltunk közeli kapcsolatban, de nagyon szerettük és tiszteltük egymást. Rendkívüli tehetségnek tartottam, aki nem csak a külsejével, de tánctudásával és az énekhangjával is elkápráztatta a közönséget - tette hozzá. 

Pásztor Erzsi még kezdő színésznőként ismerkedett meg Galambos Erzsivel, és bár eleinte rivalizáltak egymással, mindig tisztelték egymást. "Nem tagadom, fiatalkoromban nem rajongtam érte, hiszen mindketten fiatal színésznők voltunk, az egészséges rivalizálás nem volt tőlünk idege, Erzsi pedig ahova csak ment, berobbant és rögtön uralta a teret. De ez is a tehetségének köszönhető, mindent összevetve csakis szuperlatívuszokban tudok róla beszélni" - fogalmazott. 

A József Attila Színház közleménye szerint Galambos Erzsi hosszú, méltósággal viselt betegségben hunyt el. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés