Hirdetés

Sokallja a szexet nyolc feleségével egy brazil férfi

 portré

Csak nézőpont kérdése, hogy szerencsés, vagy épp ellenkezőleg önsorsrontó az a brazil férfi, aki esténként nyolc feleségével tér aludni.

Mondjuk ki, na: nincs könnyű élete Arthur O Urso brazil férfimodellnek, aki nyolc feleségével él együtt. Mivel nem szereti, ha veszekedés, irigység mérghezi a légkört, mindenkinek ugyanazt az ajándékot veszi. A Daily Star szerint Valentin-napon 9 ezer angol font (4 millió forint) értékű meglepetést vásárolt a feleségeinek. Arthur O Urso az ADN America című lapnakelárulta: a nők mindent megérdemelnek, ő pedig még tanulja ezt az új helyzetet, de megpróbál minél figyelmesebb lenni.

Persze, a nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb becsúszhat egy hiba. A férfi nemrég még kilenc feleséget tett boldoggá, de egyiküktől elvált. Ugyanis esténként képtelen volt kielégíteni az ágyban ennyi nőt.  Eleinte rotációban gondolkodott, a lányok sorra váltották egymást. Arthur O Urso szerint ez egy idő után roppant fárasztó és természetellenes lett.

Ezért aztán abban maradtak, hogy hagyják a dolgokat maguktól alakulni, a férfi azzal feküdt le, akivel épp kedve szottyant, vagy azzal, aki épp nagyon akarta. "Így viszont előfordult, hogy szexeltem az egyik feleségemmel, de közben egy másikra gondoltam" - idézte az origo.hu Arthur O Urs szavait.

A naphire.hu infomációja szerint a Szeged melletti tanyán is él egy férfi, aki négy feleségével és 12 közös gyermekével élt. Egyiküktől elvált, és a bíróság óriási meglepetésre az apának ítélte a gyermek felüggyeleti jogát. A tanyán napkollektor biztosítja az áramot, a három asszonyok közül kettő egy virágboltban dolgozik, egy pedig a háztartást vezeti.

A gyerekek közül többen már felnőttek, egyetemet, főiskolát végeztek és Budapesten élnek. Egy dolgot elárultak magukról: egyikük sem szeretne több házastársat, ragaszkodnak a hagyományos családmodellhez.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés