Hirdetés

Fantasztikus képek készültek Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvőjéről

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gyönyörű menyasszony volt a magyar szupermodell.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a világhírű magyar származású modell, Palvin Barbara Magyarországon tartotta esküvőjét. Arról, hogy Barbi kezét megkérték, tavasszal jött először hír, ahogy arról is, hogy a gyönyörű modell egy gyémántgyűrűt kapott szerelmétől. 

Most a Vogue Weddings Instagram-oldalán tűntek fel az első hivatalos képek a szupermodell szombati esküvőjéről. A szertartást Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán tartották - szúrta ki a Telex

"A hétvége egy meghitt eseménynek indult volna, de végül 115 vendégünk lett, mert rengeteg ember van, aki fontos nekünk és szerettük volna, ha mind ott vannak" - mesélte a magazinnak Barbi. Arról is beszámolt, hogy Sprouse-zal ősszel terveznek egy nagyobb lagzit Kaliforniában.

A lap felidézte: a magyar modell és az amerikai színész egy buliban ismerkedtek meg öt évvel ezelőtt, majd hónapok teltek el, mire ismét találkoztak, ugyanis a most 30 éves amerikai színész hiába hívta randira a 29 éves magyar modellt, Palvin Barbara hónapokig nem válaszolt az üzenetére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés