Hirdetés

Még mindig nincs vége a sokknak: minden eddiginél brutálisabb vádak merültek fel P. Diddy-vel szemben

Nap Híre portré Nap Híre

Sean Combs, vagyis művésznevén P. Diddy amerikai rapper jogi ügyei tovább súlyosbodnak, mivel újabb hét pert indítottak ellene szexuális zaklatás, visszaélés és kizsákmányolás vádjával.

Az amerikai rapper jogi vihara még messze nem ért véget, mivel újabb pereket indítanak ellene, pontosabban hetet. Tony Buzbee houstoni ügyvéd megerősítette, hogy újabb vádak érkeztek a hip-hop mogul és társai ellen súlyos szexuális zaklatás, szexuális visszaélés és szexuális kizsákmányolás miatt, és ezúttal minden eddiginél súlyosabb a helyzet – írja a Blikk

Egy nemrégiben a közösségi médiában közzétett bejegyzésében Buzbee felfedte, hogy az esetek egészen 2000-ig nyúlnak vissza, bár a legtöbb esemény csak 2022-ben történt. A vádak megdöbbentők, az esetek pedig állítólag olyan városokban történtek, mint New York, Los Angeles és Las Vegas. Az alperesek közül négyen férfiak, hárman nők, az egyikük állítólag mindössze 13 éves volt a történtek idején, míg egy másik áldozat 17 éves volt akkoriban.

Buzbee – akinek ügyvédi irodája már több mint 150 vádlót képvisel különböző perekben – azt tervezi, hogy hetente fog ügyeket benyújtani, ahogy egyre több bizonyítékot gyűjtenek a rapper és szűk köre ellen. "Hagyjuk, hogy a benyújtott panaszokban szereplő állítások önmagukért beszéljenek, és azon fogunk dolgozni, hogy igazságot szolgáltassunk" – szögezte le Buzbee a hétfőn megosztott bejegyzésében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés