Hirdetés

Őszinte vallomás Kern Andrástól: Háromnegyed hétkor nem jó színésznek lenni

 portré

Kern András a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, jelenleg már csak színházakban játszik. A filmezést és szinkronrendezést is abbahagyta a színész. 

Kern őszintén vallott arról, hogy nem mindig érzi azt, hogy szereti a hivatását.

Régen sem voltak lazábbak a nyarak, amikor még filmforgatásra jártam, mert épp divatban voltam a filmeseknél, vagy a szinkronrendezőknél. Ma már tulajdonképpen csak színházzal foglalkozom, illetve olykor egy-egy koncert is akad. Tulajdonképpen számomra a színház az élet, de sokszor tényleg nehéz. Márton Andris mondása, akivel Az élet mint olyanban játszom együtt, hogy háromnegyed hétkor nem jó színésznek lenni

– mondta a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, aki azt is bevallotta, hogy amikor a tapsrend véget ér, háromnegyed tízkor, akkor minden teher legördül a válláról. 

A színművész számára a siker azt jelenti, hogy a közönség is meg lett szólítva az adott műben, illetve az is nagy örömmel töltené el, ha végre megtalálná az elektromos cigarettáját.

Ha megtalálnám az elektromos cigarettámat, az nagy sikerélmény lenne. Persze az is jó, ha egy előadás után azt a visszajelzést kapom a közönségtől, hogy valamilyen módon meg lettek szólítva. Talán ezt akarja minden filmrendező, minden író, minden festő, zenész, fotós vagy riporter. Akik művészettel foglalkoznak, szólni akarnak valakihez - zárta le a beszélgetést a Hamis a baba egyik főszereplője 

– mondta az Art7 oldalán adott interjújában. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés