Hirdetés

Rendkívüli hír – Amerikai papi igazolványt csináltatott és megnősült a magyar humorista - Fotó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“A Grand Canyonnál excsajommal” - írta ki a közösségi oldalára posztolt fotójához Orosz Gyuri, és egy pillanatra a rajongók ereiben is meghűlt a vér. De a sztorijuk ettől fordulatosabb és színesebb - tudta meg a Naphire.hu.

Író, műsorvezető, humorista - videóit milliók nézik a közösségi oldalakon és tévécsatornákon hosszú évek óta. A hajdúnánási születésű, de Debrecenben felnőtt Orosz György rajongói azt is tudják, munkájában legfőbb segítője szerelme, Kriszta, akinek a kezét öt évvel ezelőtt meg is kérte a népszerű stand up-os. Néhány napja aztán sokan a szívükhöz kaptak, amikor Gyuri egyenesen a Grand Canyon mellől posztolt képet a párjával és a fotóhoz a fenti szöveget írta. De második olvasatra már mindenkinek leesett, a szöveg természetesen csak egy poén, hisz ezúttal a hastag hordozza az igazi tartalmat: #márafeleségem. A Naphire.hu utolérte a párt, hogy megtudjuk, tényleg összeházasodtak-e, így kiderült: igen. Las Vegasban és nem is akárhogy.

Fotó: Naphire.hu

“Mindent az utolsó pillanatra hagytunk, a gyűrűt az esküvő előtt öt perccel hozták meg” - kezdte a Naphire.hu-nak a beszámolóját Orosz Gyuri, aki azt is elárulta, milyen csalival vette rá az ékszerészt, járjon a kedvükben. “Szerencsére magyar volt a nagymamája és a töltött káposzta volt a varázsszó, amit imádott a csaj. Ezért soron kívül megcsinálta” - folytatta a Stand Up Comedy Humortársulat alapítója. De a megpróbáltatásaik ezzel nem értek véget, hiszen a bürokráciával is szembe találták magukat.

“A hivatalban csak megesett rajtunk a szívük, hogy szegény magyarok csak ezért jöttek idáig - így ott is soron kívül fogadtak. A kápolnában pedig csak úgy tudtunk soron kívül bejutni, hogy megmutattam az amerikai papi igazolványomat. Még tavaly csináltattam brahiból, hogy összeadjam a barátaimat. Amúgy igazi, online vizsgáztam le” - mondta a humorista, majd hozzátette: “na ez kérem a magyar virtus.”

Gyanítjuk, a következő hónapokban lesz miről mesélnie a közönségének az amerikai útról és a hirtelen jött esküvőről. Szívből gratulálunk!

Címlapfotó: Instagram/oroszgyuri

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés