Hirdetés

Óriási örömhírt közölt a brit királyi család: várandós a hercegnő

Garai Kitti portré Garai Kitti

Óriási örömhírt közölt a Buckhingham palota: II. Erzsébet királynő unokája a második gyermekével várandós.

"Eugenie hercegnő és Jack Brooksbank örömmel jelenti be, hogy idén nyárra várják második gyermeküket. A család boldog, August pedig nagyon várja, hogy nagytestvér lehessen.”

- áll a palota közleményében. 

Eugénia hercegnő a 11. a brit öröklési rendben. Ő Károly király öccsének, András hercegnek és volt feleségének, Sarah Fergusonnak a lánya. A hercegnő 2018-ban házasodott össze Jack Brooksbankkal a windsori kastélyban. A párnak egy fia van, August - írja a Telex.

Az elmúlt időszakban különös figyelmet kapott a brit királyi család, ugyanis Harry herceg ledobta a bombát a Tartalék című önéletrajzi könyvével. A herceg kiteregette a család szennyesét, de még a sajátját is, ugyanis szemérmetlenül írt le minden részletet még az intim dolgairól is. De a könyvben őszintén ír édesanyja haláláról, és a tragikus baleset következményeiről is, így hát nem csoda, hogy rekordot döntött az eladással: botránykönyvéből több példány fogyott el, mint a Penguin Random House kiadó bármelyik másik könyvéből valaha. Harry könyvét az első nap 1,4 millióan vásárolták meg, ezzel az Egyesült Királyság leggyorsabban fogyó nem fikciós műve lett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés