Hirdetés

Rendkívüli fotó: ritkán viselkedik így Orbán Viktor

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Orbán Viktor Facebook oldalán jelent meg egy poszt arról, mit csinált a miniszterelnök szerdán.

A magyar-osztrák-szerb csúcson járt Magyarország első embere, ahol többek között arról beszélt az orosz-ukrán háború kapcsán, hogy mi békét szeretnénk és tűzszünetet. Több fotó is készült a hivatalos útról, ezek között volt egy vidám pillanat is. Talán így még nem is láttuk nevetni Orbán Viktort

A találkozón, amiről a Facebook oldalán videó is van arról beszélt, hogy "veszélyben vagyunk gazdasági értelemben, de fizikai értelemben is". Az, hogy Lengyelország a saját területén vesztett el életeket, jól mutatja, hogy "ha szomszédodban háború van, te sem vagy biztonságban" - fogalmazott.

A miniszterelnök közölte: az pedig, hogy kedden megszűnt az olajellátás keleti irányból Magyarország felé, jól mutatja, hogy a gazdaság is veszélyben van. Hangsúlyozta: "ha veszélyben vagy te magad, az állampolgáraid és a gazdaságod, akkor egyetlen dologra kell törekedni, hogy ezt a veszélyt elhárítsd". Orbán Viktor bejelentése ezzel kapcsolatban az volt, hogy ezt egyetlen módon lehet megtenni, tűzszünettel; "békét akarunk és tűzszünetet".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés