Hirdetés

Orbán Viktor eddig hallgatott Azahriah-ügyben, most megtörte a csendet

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, Orbán Viktor figyelmét sem kerülte el napjaink legnépszerűbb magyar előadójának, Azahriah-nak a sikere.

A miniszterelnök Azahriah zenéjére rakott fel videót a TikTok-oldalára. Ahogy mi is megírtuk, Azahriah-nak sikerült tripláznia, rekordidő alatt elfogytak a jegyek a harmadik arénás koncertjére is. Azonban a fiatal előadó sikereinek nem mindenki örül, de így is vannak, akik védelmükbe vették: így tett például Majka és Csepregi Éva is. És most az is kiderült, hogy Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is felfigyelt már rá. 

Mint ismert, Orbán Viktor az október 23-i megemlékezés során nem a fővárosban tartott beszédet, hanem Veszprémben. Erről az eseményről — ahova egyébként kizárólag csak előzetes regisztrációval és karszalaggal lehetett bejutni — tett közzé egy rövid videót, Orbán Viktor TikTok-csatornája, amiben csak annyit írtak a bejegyzéshez, hogy "Teltház megint" - szúrta ki a Blikk

Szinte egyértelmű, hogy a miniszterelnök ezzel Azahriah-ra utalt a három arénás koncert miatt, de ha valaki kételkedik, vannak még erre utaló jelek: a videó alá Azahriah és Desh Rampapapam című számát vágták be, ráadásul még a fiatal énekes neve is szerepel a tagek között.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés