Hirdetés

Majka atomot dobott az Azahriah sikerén fanyalgó "szakmára"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Majka keményen kiosztotta a fanyalgókat, és elmondta a véleményét azokról, akiknek fáj a fiatal előadó sikere.

Mint arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Azahriah a Z generáció legnagyobb sztárja Magyarországon, sikert sikerre halmoz. Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, mégcsak 21 éves, de máris történelmet írt, ugyanis jövőre első magyarként dupla koncertet fog adni a Puskás Arénában. Emellett jövő hónapban hétállomásos európai turnéra indul, a bécsi koncertjére rekordgyorsan fogytak el a jegyek.

Azonban a fiatal előadó sikereinek nem mindenki örül, ami Majkának is feltűnt, így Azahriah védelmére sietett és egy hosszú Facebook-bejegyzésben tette helyre a "megmondóembereket".

Egészen furcsa, mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiú telerakja a Puskás Arénát. Nagy eséllyel kétszer is

- kezdte a bejegyzését a rapper, majd azzal folytatta, hogy az interneten fröcsögő, "sosemvolt" sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy "ez miért rossz, meg mit kéne máshogy. Ráadásul van egy kis közeg, egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt, hogy próbálkoznak, próbálkoznak, de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni, mint egy bármelyik tehetségkutatós 9. helyezett, sőt".

Ha valaki ilyen sikert ér el, miért nem lehet csak annyit mondani, hogy gratulálok?

- tette fel a kérdést Majka, és hozzátette, azzal nem lenne gond, ha mindezt egy társaságban, egymás között beszélnék meg az emberek, csakhogy a legtöbben inkább nyilvánosan "páváskodnak" a közösségi oldalakon "egy kis figyelemért cserébe", ami a rapper szerint kegyetlenül gáz.

"Tessék elfogadni ,hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást" - zárta a bejegyzését a rapper.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés