Hirdetés

Kiszivárgott: így ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ma ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor. A miniszterelnöktől megkérdezték, hogy ünnepli a kerek évfordulót, mire azt felelte, hogy ez is csak egy munkanap, majd azt is elárulta, hogy mi az az egyetlen dolog, ami nem maradhat ki a napjából.

Kiderült, hogy a kormányfőnek a mai napon semmi ideje nem lesz ünnepelni, ugyanis elmondása szerint elég sűrű napja lesz. A Blikk megkérdezte a miniszterelnöktől, hogy mivel telik majd a születésnapja.

"Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap. Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben ezen a napon, most is meglátogatom majd az édesanyámat"

- mondta Orbán Viktor a lapnak. 

Május 31-én egyébként Orbánnak hivatalos találkozói lesznek a Karmelita kolostorban, este pedig kimegy a Puskás Arénába, az AS Roma-Sevilla Európaliga-döntőre, s a helyszínen tárgyal majd az Európai Labdarúgó-szövetség prominenseivel. Aztán siet haza, mert másnap kora reggel hivatalos külföldi útra indul. A lap úgy tudja, Orbán Viktor a feleségével, valamint gyermekeivel és unokáival majd csak a hét végén ünnepel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés