Hirdetés

Hatalmas balhé volt Opitz Barbiéknál, a szomszédok rettegtek

Nap Híre portré Nap Híre

Kiabálást és dulakodást is lehetett hallani, nem sokkal később megérkeztek a rendőrök is.

Már mi is többször írtunk Opitz Barbi és párja, Serleg Albert viharos kapcsolatáról: az énekesnő tavaly decemberben eltűnt, majd előkerült, kiderült, hogy a rendőrök találták meg, ám aztán olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy barátja elrabolhatta a fiatal lányt. Volt szó szakításról, ám aztán úgy tűnt, a páros újra együtt van, és megnyugodtak a kedélyek.

Nagy felháborodást keltett, mikor Barbi az Instagram-oldalán megmutatta, hogy az édesapja milyen fenyegető üzenetekkel bombázza őt, mióta újrakezte kapcsolatát Alberttel. 

Most a Bors arról ír, hogy óriási balhé kerekedett vasárnap este egy hetedik kerületi körfolyosós ház földszinti lakásában, ahol Opitz Barbi él egy ideje. A fiatal énekesnő a párjával, Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlan vendég érkezett hozzájuk. 

Az egyik lakó szerint vasárnap este feltételezhetően az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol azonnal ordítozni kezdtek. A hölgy haragja a lánya párjára, Serleg Albertre koncentrálódott, veszekedni kezdett fiatal férfivel, akinek neki is ment. 

A nő végül elrohant, nem sokkal később pedig megérkeztek a rendőrök. A BRFK az üggyel kapcsolatban annyit közölt, hogy egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés