Hirdetés

Megszólalt az Operettszínház kirúgott színésze, így van most

Nap Híre portré Nap Híre

Sándor péter, az Operettszínház népszerű sztárja először nyilatkozott azóta, hogy a színházzal elváltak az úthaik. Mint mondta, csalódott a szakmában és nem gondolta volna, hogy eddig fajulhat a helyzet. 

Több megdöbbentő bejelentés is érkezett az Operettszínháztól az elmúlt hetekben, ami azonban a nézőket leginkább sokkolta, az Sándor Péter kirúgása – írja a Blikk. Hiába volt több darab sztárja is, és rajongott érte a közönség, a színház mégis megvált tőle. Sándor Pétert megviselte az elmúlt időszak és a szakmában is csalódott – mondja. A rajongók sem voltak elégedettek: petíciót indítottak a maradása érdekében. 

,,Hallottam olyan pletykát, hogy én indítottam el a petíciót, hogy maradhassak, de miért tennék ilyet? Ez mind spekuláció. Annyit azért elmondhatok, a színház sem különb más munkahelyeknél, itt is előfordulhat, hogy valakinél betelik az a bizonyos pohár… Három éven belül a harmadik gyomorműtétem lesz idén, valószínűleg a stressztől. Azt viszont továbbra sem gondolom, hogy helyesen járnak el az esetemben, mert ez túlmegy egy szerződésbontáson" – fogalmazott korábban a színész. 

A színész most közösségi oldalán szólalt meg a történtekkel kapcsolatban. Mint mondta, nevéhez hűen próbál kőszikla maradni, hiszen a Péter épp ezt jelenti. 

,,Kifejezetten szeretem a nevemet, ugyanis a Péter jelentése a kőszikla. A szívósság, a kitartás, a becsület, az egyenes gerinc nekem mind egybefüggő, és együtt hordozza azt a jelentést, hogy az életben akkor van értelme bármit is elkezdeni, létezni a jelenben, a jövőbe tekinteni, célokat kitűzni, hogy ha az ember ezt erkölcsi tartással képes végrehajtani" – mondta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés