Hirdetés

Rossz hír érkezett a világsztár énekesről, mentővel szállították kórházba

Nap Híre portré Nap Híre

Sürgős orvosi segítségre volt szüksége a sztárnak.

A brit bulvárlapok arról számoltak be, hogy a One Direction fiúbanda egyik frontembere, Liam Payne nemrég nagyon rosszul lett, ami miatt azonnal segítségre volt szüksége. A sztár éppen a barátnőjével nyaralt Olaszországban, amikor hirtelen nagy fájdalmai lettek.

A hírek szerint a 30 éves énekesnek a veséje görcsölt be, a fájdalom pedig olyan erős volt, hogy mentőt kellett hívni hozzá, majd kórházba szállították kivizsgálásra. Az énekes a hírek szerint azóta is kórházban van, ám senki sem tudja, hogy mi lehet a baja - írja a Bors.

A lap szerint Liam Payne szülei tehetetlennek érzik magukat, hiszen a fiuk nagyon messze lett rosszul, ráadásul az énekesért a rajongói is aggódnak, akik biztató üzenetekkel és kommentekkel bombázzák a közösségi oldalain.

Az énekes egyébként augusztus végén posztolt utoljára az Instagram-oldalára, akkor pedig arról tájékoztatta a dél-amerikai rajongóit, hogy a tervezett turnéját a betegsége miatt el kell halasztania. Akkor azt írta, hogy súlyos vesegyulladással került kórházba és az orvosok szerint sok pihenésre van szüksége.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés