Hirdetés

Dráma a koncerten: a közönség előtt esett egy hatalmas lyukba a tinik kedvence

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Olivia Rodrigo megnyugtatta rajongóit, hogy "jól van”, miután hétfőn az ausztráliai Melbourne-ben tartott koncertjén elesett a színpadon.

A Grammy-díjas énekesnőről készült videók - amelyeken a Rod Laver Arénában tartott negyedik és egyben utolsó koncertjén a színpadon egy lyukba esett a Rod Laver Arénában - megosztásra kerültek az interneten, a rajongók pedig aggódni kezdtek a látottak miatt.

Olivia a közönséggel szemben látható, amint táncol a színpadon, majd rövid időre eltűnik a szemünk elől - írja a BBC.

A fiatal sztár maga is megosztotta a "balesetről" készült videót a TikTok-oldalán, ami mellé azt írta, hogy "Jól vagyok, hahahaha".

A felvételeken a rajongók sikoltozása hallatszik, amikor Olivia elesik, és a kezei éppen csak láthatóak, ahogy a színpad oldalába kapaszkodik.

Nem sokkal később a "Good 4 U" énekesnője nevetve bukkan elő, és azt mondja: "Ó, Istenem, ez vicces volt. Jól vagyok. Néha csak megjelenik egy lyuk a színpadon - ez rendben van. Oké, hol is tartottam?" - mondta, majd folytatta a koncertjét.

Olivia a saját videóját #subtleforeshadowing felirattal jelölte meg - ez egy olyan vágási trendre utal, ahol a "bukás” pillanata véletlenszerűen ismétlődik a klipben.

Az énekesnő jelenleg Ausztráliában turnézik a Guts világkörüli turnéja keretében, amely februárban indult útnak az Egyesült Államokban.

Második, azonos című stúdióalbumát a kritikusok 2023 kedvencének választották, olyan slágerekkel, mint a "Vampire", a "Get Him Back" és a "Bad Idea Right?".

Amíg Ausztráliában tartózkodott, Olivia egy másik globális szupersztárral is találkozott: Pestóval, a népszerű pingvinnel, aki januárban kelt ki a melbourne-i Sea Life Akváriumban.

Az "abszolút egységnek” titulált fióka az internet kedvence lett, méghozzá annak köszönhetően, hogy ő volt a legnagyobb újszülött, akit a látványosság valaha látott.

Olivia eddigi karrierje legnagyobb tömegét üdvözölhette, amikor Manilában több mint 50 000 rajongó előtt lépett fel.

Ez volt az első alkalom, hogy a Fülöp-szigeteki származású énekesnő a Fülöp-szigeteken lépett fel, és a koncert teljes bevételét egy olyan jótékonysági szervezetnek adományozta, amely az országban élő nők és lányok egészségügyi ellátását biztosítja.

Olivia akkor azt mondta, hogy álmodott a fellépésről, és "ez volt a legkülönlegesebb show és a legjelentősebb utazás” számára.

Még ezen a héten négy fellépése lesz Sydneyben, mielőtt szünetet tart, ugyanis a világkörüli turnéja csak jövő márciusban folytatódik,méghozzá Dél-Amerikában.

2025 júniusában Manchesterbe is visszatér, hogy fellépjen a Co-op Live Arénában, miután az eredeti időpontokat elhalasztották, az új helyszínnel kapcsolatban problémák merültek fel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés