Hirdetés

Rendkívüli hír: Titokzatos nőbe szerelmes Lagzi Lajcsi

Nap Híre portré Nap Híre

Galambos Lajos újra szerelmes: a titokzatos hölgy már akkor a trombitás mellett volt, amikor ő még javában harcolt a bíróságon. 

Az elmúlt időszakban több pletyka is felröppent, miszerint Lagzi Lajcsi és a volt felesége, Boglárka kibékültek egymással. Most kiderült, hogy ez nem igaz, a zenésznek ugyanis új szerelme van, aki fiatalabb nála - írja a Blikk

"Egy nagyon szép és jólelkű kapcsolatban élek. A gyerekeimen kívül egy hölggyel is" - mondta a Tények Plusznak a trombitás, hozzátéve: "Nyilván ez most egy különleges helyzet, mert én nem tudok járni udvarolni. Ez egy régebbi sztori, tehát ez nem most alakult ki, hanem korábban." A trombitás kiemelte, hogy a titokzatos szerelme jóban-rosszban kitartott mellette, mert a kapcsolatuk még abban az időben kezdődött, amikor még javában harcolt a bíróságon.

Galambos Lajos sokat nem árult el az új szerelméről, csupán annyit, hogy "a legszebb és a legjobb", és hogy egy fiatalabb hölgyről van szó. 

A zenész arról is beszélt, hogy a gyerekei hogyan fogadják az új szerelmét. "A gyerekek összezárnak, de a gyerekek ugyanakkor azt is elmondják, nem azonos módon, ki-ki a maga helyzetéből nézve, hogy apának joga van a boldogsághoz. Most épp Lalát idéztem, a nagyobbik fiamat, de mindenkinek megvan a véleménye és megvan a távolságtartása. De csak annyit kértem, hogy adjátok meg az esélyt ennek a hölgynek" - mondta. 

Mint ismert, Galambos Lajost gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra börtönbe. Lapunk július elején számolt be arról, hogy a zenész kiszabadult a börtönből és az otthonában raboskodik házi őrizetben

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés