Hirdetés

Ez nagyot fog szólni! Manchester új arénája sztárokkal teli eseménynek fog hamarosan otthont adni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Manchester új arénáját választották az idei MTV Europe Music Awards (EMA) helyszínéül.

A 23 500 férőhelyes Co-Op Live az Egyesült Királyság legnagyobb fedett szórakozóhelye lesz, amikor áprilisban megnyílik - adta hírül a BBC.

Harry Styles, aki 30 mérföldre az arénától nőtt fel, a létesítmény befektetői között van, és tanácsot adott az aréna tervezésének egyes aspektusaiban is. 

A világ legnagyobb zenei sztárjai közül többen is fel fognak lépni az arénában, amikor november 10-én az MTV díjátadó ünnepségére kerül sor.

Fotó: Co-Op Live

Az MTV show-t korábban még nem tartották Manchesterben, és hét éve nem rendezték meg az Egyesült Királyságban sem.

"Manchester gazdag kreatív örökségének középpontjában a zene áll, és ez a vibráló város - a legmodernebb Co-op Live-al - garantálja a 2024-es show-t" - mondta Bruce Gillmer, az MTV anyavállalatának, a Paramountnak a vezetője.

Bev Craig, Manchester városi tanácsának vezetője elmondta: "A sikeres, világszínvonalú rendezvények lebonyolításában is meglévő szakértelemmel, tapasztalattal és hírnévvel, biztosak vagyunk benne, hogy Manchester kiváló platformot fog biztosítani."

A Co-Op Live a komikus Peter Kay két műsorával nyit, és a már meglévő 21 000 férőhelyes manchesteri AO Arena riválisa lesz.

Ahogy azt korábban a Naphire.hu is megírta, a tavalyi EMA díjátadót októberben Párizsban tartották volna, de az "izraeli és gázai pusztító események" miatt elmaradt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés