Hirdetés

Lövöldözés tört ki Las Vegasban, rálőttek Ozzy Osburne volt gitárosára

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Jake E. Lee-t, az Ozzy Osbourne egykori gitárosát több lövés érte Las Vegasban.

A Las Vegas-i rendőrség közleményében azt írta, hogy az áldozatot kedden hajnali 2 óra 40 perc körül lőtték meg, és kórházba szállították kezelésre. Letartóztatásokra nem került sor, folyamatban van a nyomozás a lövöldözés ügyében, amely a híres Las Vegas-i Strip-től mintegy 16 kilométerre délre történt.

Lee képviselője közleményben erősítette meg a lövöldözést, hozzátéve, hogy Lee eszméleténél van, és „várhatóan teljesen felépül”.

„Mivel az incidens rendőrségi vizsgálat alatt áll, további kommentár nem várható. Lee és családja nagyra értékeli, hogy tiszteletben tartják magánéletüket ebben az időszakban” - állt a közleményben. A képviselő, Amanda Cagan elmondta, hogy a lövöldözés akkor történt, amikor Lee a kutyáját sétáltatta.

„Isten kegyelméből nem sérültek meg [létfontoságú] szervei, eszméleténél van, és várhatóan teljesen felépül” - mondta Tim Heyne, Lee rockzenekarának, a Red Dragon Cartelnek a menedzsere az Associated Pressnek.

A 67 éves Lee a virginiai Norfolkban született és San Diegóban nőtt fel, a nyolcvanas években a Los Angeles-i Sunset Strip glam metal színterének több zenekarában is gitározott, köztük a Ratt egy korai felállásában.

1982-ben csatlakozott a szólókarrierbe kezdett Ozzy Osbourne zenekarához, amelynek 1987-ig maradt tagja. Olyan albumokon játszott, mint az 1983-as „Bark at the Moon”. Később a Badlands nevű metálzenekarban játszott, és kiadott néhány szólóalbumot. 2013-ban alakíította meg a Red Dragon Cartelt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés