Hirdetés

Horrorisztikus történet: a levágott karjával együtt hajítottak ki az utcára egy munkást

Nap Híre portré Nap Híre

Elvérzett és meghalt egy vendégmunkás Olaszországban, miután egy munkahelyi baleset után nem a kórházba vitték, hanem a levágott karjával együtt kihajították az utcára. 

Az indiai munkás, Satnam Singh a feleségével együtt dolgozott a Róma alatt található Latina település mellett egy dinnyét és cukkinit termesztő gazdaságban. A házaspár feketén dolgozott. A 31 éves férfi karját hétfőn munka közben kapta be egy csomagológép, majd tőből le is vágta – vette észre elsőként a 444

A baleset után nem hívták ki hozzá a mentőt, helyette feltették egy kisbuszra, de nem is a kórház felé indultak, hanem hazavitték, majd a lakása előtt kitették az eszmélet férfit és annak levágott karját, aztán elhajtottak. 

A férfihez az eset egyik szemtanúja, az egyik kollégája hívta ki a mentőket. A sérültet mentőhelikopter vitte egy római kórházba, ahol kedden több műtétet is elvégeztek rajta, ám az életét nem sikerült megmenteni. Az olasz munkáltatói ellen segítségnyújtás elmulasztása és emberölés gyanújával folyik nyomozás. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés