Hirdetés

Eltörte egy szurkoló kezét a német válogatott csatára

Virág Sára portré Virág Sára

Egy német szurkoló sajnálatos módon lemaradt a német csapat Skócia elleni nyitómeccséről, mert már a bemelegítés alatt eltörte a karját a Borussia Dortmund csatára, Niclas Füllkrug. A játékos ugyanis olyan szerencsétlenül rúgta a labdát, hogy éppen eltalálta a kapu mögött ülő szurkolót, akit kórházba is kellett vinni.

A szurkoló, Kai Flathmann épp a kapu mögött foglalt helyet, amikor a Borussia Dortmund csatára, Niclas Füllkrug a bemelegítés során annyira szerencsétlenül találta el a kaput, hogy a labda eltörte a férfi karját. A szurkoló később már a kórházból posztolt, mondván, hogy "szavai sincsenek erre az őrületre", ami vele történt. "A Bild épp most számolt be erről a szerencsétlen esetről, és a német szövetség is felvette velem a kapcsolatot" – részletezte a szurkoló. 

"A himnuszt ugyan még elénekelhettem a többiekkel, de akkor már a hordágyon vittek kifelé. Egyszerre akartam sírni és nevetni, mert ki kellett hagynom a nyitómeccset, ugyanakkor mégis hányan mondhatják el magukról, hogy Füllkrug törte el a kezüket"

– fogalmazott a szurkoló. A szóban forgó focista egyébként csereként állt be, majd egy csodás gólt is lőtt – írja a Guardian. A németek a skótok elleni 5-1-es siker után vezetik az A csoportot, szerdán 18.00 órától a magyarok ellen lépnek majd pályára Stuttgartban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés