Hirdetés

Rendkívüli hír érkezett: nyomozást indítottak a rendőrök K. Endre nyomásgyakorlása miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, hogy hiába kavart hatalmas botrányt a kegyelmi ügy, a pedofilmosdató K. Endre képtelen leállni. A férfi ugyanis hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. Erről pedig lebuktató, rejtett kamerás felvétel is készült.

Az RTL Házon kívül című műsorában leadott riport miatt Ungár Péter, az LMP politikusa feljelentést tett K. Endre ellen és most az üggyel kapcsolatban közleményt adott ki a rendőrség is, amit a police.hu oldalon osztottak meg.

"Az egyik kereskedelmi televízió adásában 2024. március 10-én közzétett felvétel szerint egy férfi arra próbálta rábírni a korábban már jogerősen lezárt ügyében tanúként kihallgatott fiatalembert, hogy változtassa meg az ügyben tett vallomását. A közzétett felvételt a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja"

- olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében, tehát elindult a nyomozás.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés