Hirdetés

Súlyos kijelentés a kegyelmi ügyet robbantó ügyvédtől: K. Endre nem volt méltó a kegyelemre

Nap Híre portré Nap Híre

A Vidéki prókátor nevű Facebook-oldalon új bejegyzés jelent meg, amelyben az ügyvéd azt írja: K. Endre esetében nem volt eredményes a büntetés.

Mi is beszámoltunk róla, hogy hiába kavart hatalmas botrányt a kegyelmi ügy, a pedofilmosdató K. Endre képtelen leállni. A férfi ugyanis hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. 

Mint kiderült, egy magánszemélytől feljelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra az RTL Házon kívül című műsorában leadott riportja miatt, amelyben bemutatták, hogyan próbálkozik K. Endre. A feljelentés tartalmát és a riportban elhangzottakat is vizsgálja a rendőrség.

Most ismét Facebook-poszttal jelentkezett a kegyelmi ügyet robbantó ügyvéd. 

"K. Endre továbbra sem hagyja békén a főnöke által szexuálisan abuzált, lelkileg-idegileg meggyötört és a főnöke, valamint a »mundér becsülete« érdekében általa elárult fiatalokat"

- írta a Vidéki prókátor nevű oldalon a 24.hu szerint. Az ügyvéd szerint ezek után kimondható, hogy K. Endre esetében nem volt eredményes a büntetés, kegyelemre pedig nem volt méltó. Hozzátette, ügyvédként csak bízni tud abban, hogy azt, amit most tett, nem ügyvédi tanácsra tette. A Házon kívül stábja által rögzített találkozón K. Endre viszont éppen az ügyvédjére hivatkozott. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés