Hirdetés

Nyaraláson kapta lencsevégre a 444 Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát

Nap Híre portré Nap Híre

A leggazdagabb magyar és felesége a Rose D’or nevű jachton vakációztak a Földközi-tengeren. 

A Naphire.hu is beszámolt arról, hogy idén is Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb embere 660 milliárd forintos vagyonával. Arról is írtunk, hogy Mészáros és felesége, Várkonyi Andrea tavasszal Londonban járt, most pedig kiderült, hogy hol nyaraltak.

A 444 szerint a Rose D’or nevű jacht az elmúlt hetekben „járt Máltán (Valetta), aztán Szicilíán (Taormina, Siracusa, Riposto), július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.”

A portál azt írja, a Rose D’or egy új építésű szuperjacht, amit 2023-ban adtak át tulajdonosának. „Egy úgynevezett 62STEEL modell, amiből összesen hármat építettek eddig. 62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 000 literes dízeltartályát.”

A 444 a Superyachtfan nevű oldalra hivatkozva azt írja, a jacht ára 75 millió dollár, ami 360 forintos árfolyamon számolva 27 milliárd forintot jelent.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés