Hirdetés

Elhagyta az országot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, itt fotózták le őket

Garai Kitti portré Garai Kitti

A házaspár Londonba utazott, ahol a hivatalos teendők mellett a pihenésre és a szórakozásra is jutott nekik idő. 

A Blikk egyik olvasója szúrta ki, hogy Havasi Symphonic Concert Show londoni előadásán, a Royal Albert Hallban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is megjelent. "Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást" - mesélte az olvasóriporter, aki a lapnak fotót is küldött a házaspárról.

Európa egyik leghíresebb koncerttermét 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő, aki néhány esztendővel korábban elhunyt férjéről, Albert hercegről nevezte azt el. Hétfő este a magyar zongoraművész, Havasi Balázs adott itt koncertet, amire 15-47 ezer forintnyi angol fontért lehetett bejutni. A lapnak megszólalt Várkonyi Andrea is.

"Megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt" - mesélte Várkonyi. Elárulta azt is, hogy a férjével egy hosszú hétvégét töltenek az angol fővárosban, és a hivatalos teendők mellett a pihenésre és a szórakozásra is jutott idő.

"Havasi Balázs invitálására érkeztünk az angol fővárosba, mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is vagyunk a művészetének. Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt. Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben" - tette hozzá az üzletasszony. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés