Hirdetés

Rendkívüli: méltatlansági eljárást kezdeményeznek Novák Katalin ellen a DK-sok

Nap Híre portré Nap Híre

Szerintük bebizonyosodott, hogy hazánk köztársasági elnöki székében "egy pedofilsimogató ül".

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, pénteken robbant a hír, hogy tavaly áprilisban Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthonban kirobbant pedofilbotrány egyik érintettjének, annak az igazgatóhelyettesnek, aki megkísérelte eltussolni főnöke pedofil bűncselekményeit. 

Most a DK azt közölte: méltatlansági eljárást kezdeményeznek Novák Katalin köztársasági elnök ellen. Kálmán Olga, a párt frakciószóvivője szerint bebizonyosodott, hogy hazánk köztársasági elnöki székében "egy pedofilsimogató ül", legalábbis addig, amíg hagyjuk. 

Felidézi, hogy a Novák Katalin által szabadon engedett K. Endre szexuálisan bántalmazott gyerekeket próbált rávenni arra, hogy hamis vallomásokat írjanak alá arról, hogy nem történt velük semmi. 

A Demokratikus Koalíció országgyűlési frakciója megfosztási eljárást kezdeményez Novák Katalin ellen, mert szerintük méltatlanná vált a köztársasági elnöki posztra. A DK a mai napon megkezdi a képviselők ötödének aláírásának összegyűjtését, hogy meginduljon az eljárás.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés