Hirdetés

Összeomlás: Noszály Sándor kihagyja a Sztárbox döntőjét?

Nap Híre portré Nap Híre

Sokan aggódnak Noszály Sándor állapota miatt.

Állapotfelmérés vár Noszály Sándorra, ha hazatér az Egyesült Államokból - adta hírül a Blikk. A portál kiemelte, sokan értetlenül állnak Noszály egy hete tartó "ámokfutása" előtt. Az 52 éves egykori teniszező remek állapotban volt az első mérkőzésén a Sztárbox című műsorban, és teljes erőbedobással készült a középdöntőre is, ami október elején el is zajlott, azonban az adás során és a közösségi oldalánis furcsán viselkedett, hajmeresztő dolgokról beszélt. Bár végül megnyerte a mérkőzést Pulai Imrével szemben, de ellenfelének is feltűnt, hogy Noszály látszólag nem volt önmaga.

Az egykori teniszcsillag követői attól tartanak, hogy mentális betegséggel küzdhet, de azt sem ttartják kizártnak, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhat. Maga Noszály is utalt az egyik videójában arra, hogy az orvosok úgy gondolják, bipoláris személyiségzavara van, ennek köszönhetőek a hosszan tartó depressziós időszakai. 

Képes lesz ringbe állni november 3-án?

Hivatkozás másolása

Noszálynak november elején lenne jelenése a Sztárbox ringjében, méghozzá Mészáros András ellen. A hírek szerint azonban már az RTL is aggódik Sándorért, és szeretnének vele minél előbb beszélni. Ahogy azt a Nap Híre is megírta, nemrég közleményt adtak ki:

"Figyelemmel kísérjük Noszály Sándor videóit. Mivel az Egyesült Államokban tartózkodik, a kapcsolattartás is ennek megfelelően, vagy éppen nem egyszer nehézkesen lehetséges csak, de információink szerint a héten hazatér. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy a produkció képviselői személyesen felvegyék vele a kapcsolatot, és ennek tükrében tudjuk majd tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit".

Megszólalt az ellenfél is

Hivatkozás másolása

" Nem foglalkozom az ellenfeleimmel ilyen szinten" - mondta Mészáros András. A színművész hozzátette, ezt Noszály edzőire bízza, "foglalkozzanak ők vele és tanítság meg, mi az ellenszer".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés