Hirdetés

Nagyot húzott a Netflix, de nem biztos, hogy a felhasználók örülnek ennek

Garai Kitti portré Garai Kitti

A streaming-óriási megkezdte a jelszómegosztás visszaszorítását, aminek meg is lett az eredménye.

Mint ismert, a közelmúltban a Netflix bejelentette, hogy az előfizetési díj mellett 990 forint/hó plusz összegért tudják az emberek tovább használni a megosztott profilok az előfizetést.

Úgy tűnik, még a felháborodott hangok mellett is gyorsan meg lett az eredménye az új rendszer bevezetésének, ugyanis az Antenna piackutató cég új jelentése szerint a Netflix május 26-án és május 27-én közel 100 ezer napi regisztrációt szerzett, miután néhány nappal korábban elindult a jelszómegosztás elleni küzdelme - írja a 24.hu.

Azt is megállapították, hogy a streaming szolgáltatás napi átlagos regisztrációs száma 73 ezer volt naponta, ami 102%-os ugrás a korábbi 60 napos átlaghoz képest. Ez a szám meghaladta a Covid-lezárások kezdetén megváltott Netflix-regisztrációk számát.

Mivel sokan felháborodtak a Netflix új rendszerén, ezért megugrott a leiratkozások száma is, azonban ez nem érte váratlanul a vállalatot. A streamingóriás korábbi becslései szerint több mint 100 millió háztartás osztja meg másokkal a fiókját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés