Hirdetés

Ledobta a bombát a Netflix, már megint emelnek az árakon

Nap Híre portré Nap Híre

Több országban is megemelik az előfizetések árait.

Megemeli a Netflix az árakat egyes országokban, mivel a jelszavak megosztásának visszaszorítása miatti növekedés kezd elenyésző lenni. A filmes és tévés streaming óriás a minap közölte, hogy az elmúlt hónapban már növelte az előfizetési díjakat Japánban és Európa egyes részein, valamint a Közel-Keleten és Afrikában. Folyamatban van azonban már az is, hogy a Netflix emeli az árakat Olaszországban és Spanyolországban is - adta hírül a Nuus.

A streamingóriás legfrissebb jelentései szerint 5,1 millió előfizetőt szerzett július és szeptember között, ami megelőzte az előrejelzéseket, azonban ez a legkisebb növekedés több mint egy éve. 

A vállalatra nyomás nehezedik, hogy megmutassa a befektetőknek, mi lesz a növekedés hajtóereje az elkövetkező években, mivel a már amúgy is hatalmas mértékű elérés nehezíti az új előfizetők megtalálását. A Netflix legutóbb 2022-ben tapasztalta a lassulás jeleit-  ekkor lépéseket tett a jelszavak megosztásának leállítására és azt mondta, hogy új streamelési lehetőséget kínál majd reklámokkal.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés