Hirdetés

Újabb színházi baleset: elesett Bodrogi Gyula

Nap Híre portré Nap Híre

A Nemzet Színészét kórházba vitték, ott derült ki, hogy elrepedt egy csontja.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, november elején a Nemzeti Színház két színésze, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia megsérültek a Rómeó és Júlia című darab előadása közben, miután lezuhantak a díszletről. Mindkettőjüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba és műtéten estek át. Horváth Lajos Ottó kéz- és lábsérüléseket szenvedett, a körülményekhez képest már jobban van, viszont a rehabilitációja legalább fél évet vesz igénybe. Szász Júlia a mellkasi sérülése miatt másodszor is orvosi beavatkozást igényelt, ezért vissza kellett feküdni a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára két hétre. 

Most újabb balesetről érkezett hír: a Blikk azt írja, a Nemzeti Színházban ezúttal Bodrogi Gyula sérült meg. 

"Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt" – fogalmazott a lapnak Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. Ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontja, azóta fel van kötve a keze. 

A színészt pedig ez a kellemetlenség sem tántoríthatja el a munkától, ő így is dolgozik. Holnap is láthatják majd a nézők, a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabban Szulejmán szultán szerepében. Sérülését pedig elmondása szerint senki nem fogja majd észrevenni a színpadon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés