Hirdetés

“Micsoda véletlenek, nem?” - Nem akárhol kötött ki az ATV műsorvezetője

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Picasso-kiállítás, romantikus reggeli az Els Quatre Gats-ban, kiütéses Barcelona-győzelem, perzselő napsütés és lángoló szerelem.

Nemes Anna leghűségesebb rajongói már sejtik, az elmúlt hétvégét az ATV Híradó műsorvezetője Barcelonában töltötte a szerelmével. Másfél éve él boldog és harmonikus szerelemben, párjával együtt járják a világot. “Eddig nagyon keveset utaztam. Gyerekkoromban a szüleimmel többször voltunk Olaszországban, amit nagyon szerettem, de felnőttként az utazás egyre inkább háttérbe szorult, általában heti hét napot dolgoztam helyette” - kezdte lapunknak Nemes Anna, akinek az élete a szerelem megérkezésével ezen a téren is a feje tetejére állt.

“A párom szeretné velem együtt felfedezni a világot, és megmutatni azokat a részeit, amiket ő már látott, én viszont nem. Barcelona pont ilyen hely” - folytatta a Naphire.hu-nak a Híradó műsorvezetője, majd azt is elárulta: nem volt véletlen a helyszín és az időzítés sem. “Ő visszajáró vendég, 13 éves kora óta Barca-drukker. Azt mondta, biztosan én is szeretném ezt a várost, és ha már ott vagyunk, megnézné, van-e akkor, abban a négy napban meccs. És véletlenül pont volt. Micsoda véletlenek, nem?” - nevetett Anna, aki így élőben láthatta a világ egyik legjobb futballcsapatát is játszani. Igaz, voltak kételyei a meccsélményt illetően.

“Ha azt kérnéd, mondjam el, mi a les, meg mikor lőnek szögletet, nagy bajban lennék. Semennyire nem értek a focihoz, nem is érdekel túlzottan, így kissé szkeptikus voltam, hogy mennyire tudnám magam jól érezni a meccsen, de korábban kaptam felkészítést - a párom két magyar válogatott meccsre is kivitt” - magyarázta a műsorvezető, majd elárulta: sajnos nem a legendás Camp Nou-ban volt a meccs, az olimpiai stadion környéke azonban lenyűgözte. “Imádtam. A meccs is jó volt, és 4 - 0-ra elvertük a Getafét. Ordibáltam, szurkoltam, de nem szidtam a bírót, mert nem tudtam, mikor kell” - nevetett önironikusan.

A Barcelonában töltött öt napban persze volt idejük másra is, így megnézhettek egy Picasso és Miró időszakos kiállítást, ahová kis szerencsével jutottak be. “Utána elmentünk Picasso egykori törzshelyére, az Els Quatre Gats nevű kávézóba, ahol megkóstoltam a híres katalán krémet. Elképesztően jó volt minden, bármikor visszamennék Barcelonába - mondta Nemes Anna.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés