Hirdetés

Fantasztikus szülinapja volt az ATV Híradó műsorvezetőjének - Egy hétig tartott és még nincs vége - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hét napon át tartott Nemes Anna születésnapja, de még mindig vannak lekötve időpontok. A családja ugyanis még sorra sem került.

Napokon át érkeztek a frissebbnél frissebb születésnapi bejegyzések Nemes Anna közösségi oldalára, és mint ahogy kiderült, nem véletlenül. Az ATV Híradó műsorvezetője a Naphire.hu megkeresésére elárulta, már hagyomány, hogy egy hétig is ünneplik a születésnapját, az idei év pedig nem véletlenül lett különleges. 

“Ez most tényleg ilyen fesztivál jellegű szülihét volt, és ez volt az első, amit együtt töltöttünk a szerelmemmel”

- sorolta az okokat lapunk megkeresésére a csinos tévés, majd a kérdésünkre azt is részletesen elárulta, mi minden történt az egy hét alatt, amíg ünnepeltek. A párja alaposan kitett magáért.

“Mindennel meglepett. Kincses térképet rajzolt, és a lakás különböző helyein elrejtett öt ajándékot. Ez volt a születésem napján. A második napjára összetrombitálta a barátainkat és meglepetésbulit szervezett. És én tényleg nem sejtettem semmit. Eljátszotta, hogy nincs kedve sehová menni. Aztán elindultunk, és a Kopaszi-gáton vártak a barátaink. Majd egy hosszú hétvégét töltöttünk egy neszmélyi borbirtokon” - emlékezett vissza a Naphire.hu-nak Nemes Anna, aki kérdésünkre további titkokat is megosztott, ami az ajándékait illeti.

A párom májusi születésnapján én leptem meg őt egy londoni úttal. Megnéztük a Harry Potter-kiállítást, ahol nem mertem megvenni magamnak Dumbledore professzor varázspálcáját, mert féltem, hogy szúróeszköznek nézik, és nem engedik fel a repülőgépre” - folytatta nevetve a műsorvezető. “A párom ezt megjegyezte, és a születésnapomra megrendelte a pálcát. Elképesztően örültem” - nevetett boldogan a vonal túlsó végén a tévés, aki kérdés nélkül tette hozzá: szerelmével mindketten Harry Potter-rajongók, így ezt a párjának nem kellett megmagyaráznia.

A szülihétből a jelek szerint azonban szülihónap is lehet, hiszen a műsorvezető a családjával még nem is tudott ünnepelni. De már júliusra megvan ennek is az időpontja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés