Hirdetés

Közel fél év után a PL élére ugrott a Manchester City

Nap Híre portré Nap Híre

Haaland visszatért a gólgyártáshoz, kiütéssel győzött a csapata.

Miután a Premier League 33. fordulójának nyitómeccsén a Newcastle kivégezte a Tottenhamet, a címvédő Manchester City hazai pályán fölényes, 5-1-es győzelmet aratott az újonc Luton felett a labdarúgó Premier League 33. fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiak már a 2. percben megszerezték a vezetést, amikor Haaland estében akart kapura lőni, de a labda Hasioka Daikit találta fejen, onnan pedig a kapu jobb sarkába pattant.

A City úgy győzött végül fölényesen 5-1-re, hogy legnagyobb sztárjai közül Aké, Foden, Rodri, Grealish, Walker és Bernardo Silva pályára sem lépett – írja a Rangadó.

Pep Guardiola csapata – amely sorozatban a 41. hazai tétmeccsén maradt veretlen, és egyetlen találkozóra van az 1919-1920-as klubrekordtól – ezzel ideiglenesen a tabella élére ugrott, november óta először. De a bajnoki címért folyó rivalizálás másik kér résztvevője, az Arsenal és a Liverpool csak ma játssza le 33. fordulóbeli meccsét: az Európa Ligában váratlan hazai vereségbe beleszaladó Szoboszlaiék a Crystal Palace-t fogadják, az Arsenal pedig az Aston Villát.

A Kerkez Milossal felálló Bournemouth hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés