Hirdetés

Újabb sokkoló vereségbe szaladt bele a Liverpool, egyre súlyosabb a helyzet

 portré

Beszámoltunk róla, hogy a szünetben csereként beálló Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 3-0-ra kikapott a vendég Atalantától a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A naphire.hu arról is beszámolt korábban, hogy Sky Germany szerint megvan a szóbeli megállapodás és Ruben Amorim, a Sporting jelenlegi edzője lehet Jürgen Klopp utódja a csapatnál. Január óta tudjuk, hogy távozik Liverpoolból Szoboszlai Dominik edzőjeJürgen Klopp. A Liverpoolban egyelőre cáfolják, hogy eldőlt volna a választás.

Most viszont újabb pofonba szaladt bele hazai pályán a Pool. A Szoboszlai Dominikot csereként bevető Liverpool meglepetésre kikapott hazai pályán 1-0-ra a Crystal Palace-tól. A rengeteg helyzetet kihagyó Pool 28 veretlenül megvívott hazai bajnoki után kapott ki ismét az Anfielden, legutóbb 2022 októberében a Leeds tudta elvinni mindhárom pontot - írja a Rangadó. A liverpooliak kétpontos hátrányban vannak az élen álló Manchester City mögött.

Sokkolóan indult a meccs a Liverpool számára, ugyanis egy szép, baloldali összjátékkal a Palace a hazai védelem mögé került, majd Eze megszerezte a vezetést a 14. percben. Nem sokkal később Van Dijk csúszott el utolsó emberként, Mateta pedig elemelte a labdát Alisson mellett, de a visszafutó Robertson óriási bravúrt bemutatva, a gólvonalról mentett.

A második félidőre küldte be Szoboszlait Jürgen Klopp. A Liverpool helyzetkihasználása a második félidőre sem javult fel, egy kapu előtti kavarodás végén Núnez fordulatból lőtt a kapusba, majd a 73. percben Szoboszlai remek passzt adott Jotának, ám az ő lövését blokkolni tudta Clyne, pedig már üresen tátongott a vendégek kapuja. Szinte azonnal kétgólos előnybe kerülhetett volna a Palace, de Mateta közeli lövését óriási bravúrral védte a visszatérő Alisson, majd a hazaiak vezettek kontrát, aminek a végén Jones ziccerben a kapu mellé célzott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés