Hirdetés

Bálint András: A színházban általános dolog az ölelkezés, puszilkodás

 portré

Bálint András arról mesélt a Húzósban Rónai Egonnak, hogy miként tudott egyszerre színész és igazgató is lenni a Radnóti színházban. Bevallotta, hogy a színház egyik mozgatórugója a szerelem és beszélt a #metoo mozgalommal kapcsolatos véleményéről is.

Meghökkentő kérdésekre őszinte válaszok

Hivatkozás másolása

Milyen a jó színész? És milyen a jó igazgató? Mi a határ a színpadi és a valódi szerelem között? Lehet-e érzelmek nélkül szerelmest játszani? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adott választ Rónai Egonnak a színész óriás, Bálint András.

"A színház egy szerelmes dolog. Itt valahogy mindenki beleszeret mindenkibe. Szeretetre vágyunk, azt akarja minden színész, hogy szeressék. Tetszeni akarnak. A színházban általános dolog az ölelkezés, puszilkodás. De ebben nincs szexus, csak érintés." 

– mondta Bálint András Rónai Egonnak.

"A színésznek vonzódnia kell a partnernőjéhez. Amíg a színházban van az ember, addig lehet szerelmes, de utána haza kell menni. Ez nem úgy szerelem, ahogy azt gondoljuk, ez egy vonzódás. Kováts Adéllal – aki most az igazgatóm – 30 éve játszom együtt, de sosem szerettünk úgy egymásba. Bodnár Erikával, a második feleségemmel viszont igen. Vele egy tévéfilm forgatásán szerettünk egymásba, egy ágyjelenet közben. Rengeteg partnernőmmel voltam ilyen helyzetben, de velük nem jöttem össze" - tette hozzá.

A teljes beszélgetést megnézhetik az Atv Youtube csatornáján este 19:00-tól!

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés