Hirdetés

Előbb papokat fogadott fel a NASA, most meg holdrakétát indítottak - fotó

Nap Híre portré Nap Híre

Elindult helyi idő szerint szerda hajnalban a világűrbe az amerikai űrhivatal (NASA) új generációs holdrakétája, az Artemis-1 program keretében.

MTI/AP/John Raoux

A 98 méteres Space Launch System (SLS) rakéta legénység nélkül indult 3 hetes küldetésére. A rakétáról kilövés után másfél órával leválik az Orion űrhajó, amely elhagyja a Föld körüli pályát és 25 napos útja csúcspontján alig 100 kilométerre megközelíti a Hold felszínét, majd várhatóan december 11-én visszatér a Földre.

Tegnap még teljesen más miatt került rivaldafénybe a NASA. Azt csinálták ugyanis, hogy fekértek papokat, hogy az idegenekkel való találkozásra készítsék már fel az embereket. Mind a 8 milliárdot, ennyi ugyanis a világ népessége

A NASA mindeközben papokat, vallási szakértőket kért fel arra, hogy felkészítsék az embereket arra, mi lesz, ha idegenekkel, földön kívüliekkel találkoznának - írja a Bors.

Mintegy 24 teológus segített megjósolni, hogyan reagálnának a világ különböző részeiről származó kultúrák és vallások az idegenekkel való érintkezésre.

Lecsapna az ufókra a NASA

Hivatkozás másolása

Nem is olyan régen még arról számoltunk be, hogy megkezdte munkáját az amerikai űrkutatási hivatalnál (NASA) egy mindeddig példa nélkül álló testület, amelynek különböző tudományágakat képviselő tagjai az "azonosítatlan légi jelenségeket" (UAP) tanulmányozzák. Most vannak bajban az ufók, jegyeztük meg.

Az "ufókutató" testület létrehozását júniusban bejelentve a NASA leszögezte, hogy "nincs bizonyíték az UAP-ok földönkívüli eredetére". A Pentagon egy évvel korábban publikált jelentése sem talált elég adatot a 2004 óta történt több mint 140 katonai "ufóészlelés" természetének meghatározásához.

    Mi a NASA?

    Bővebben Bezárás

    A NASA (angolul, hivatalosan: National Aeronautics and Space Administration, magyarul: Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal) az Amerikai Egyesült Államok kormányzati ügynöksége, az ország civil repüléstani, űrkutatási és űrrepülési szervezete. A hivatalt 1958-ban hozták létre Dwight D. Eisenhower elnöksége idején. Eredeti célja az ország nem katonai űrkutatásának irányítása és a világűr és űreszközök békés felhasználásának ösztönzése volt - írja a Wikipedia.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés