Hirdetés

Náksi Attila sztárdiszkós faültetéssel ünnepelt a Föld napján - VIDEÓ

 portré

A kápolnai Macskaárvaház szomszédságában a sztárdiszkós-producer rendhagyó találkozóra hívta a motoros barátait.

Természet-, és állatvédők - köztük Náksi Attila dj, zenei producer és harleys barátai - 12 fát ültetettek el Kápolnán, a Macskaárvaház melletti focipályán. "Az októberi Állatok világnapján kívül április 22-e, a Föld napja a legnagyobb ünnep a természet,- és állatvédőknek. Az a célunk, hogy az állatvédelem mindenkié legyen, ezért 12 vörös galagonyát és kőrisfát ültettünk el a Tarna mentén – mondta a naphire.hu-nak Bóday Pál a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Fotó: Virág Márton/naphire.hu

A faültetésen a helyi falu focistái is részt vettek, míg Náksi Attila Budapestről érkezett. Mint mondta, szívügyének tekinti az állatvédelmet, jó kapcsolatot ápol a Szurkolók az Állatokért Mozgalommal is, akikkel a 2016-os foci EB után került közelebbi kapcsolatba. Ugyanis a szurkolók az ő - Az Éjjel soha nem érhet véget címmmel ismertté vált - számát választották a himnuszuknak.

Náksi hangsúlyozta, hogy az év minden napján tisztelni és óvni kell az állatokat. Azt is elárulta, otthon a gyerekei egy csivavát és egy teknőst dédelgetnek. A dj motoros barátai Hankó Ákos vezetésével a Harley-Davidson Open Road Tour túravonalát bejárva érkeztek Kápolnára, és ha már ott voltak, ők is elültettek egy kőrisfát.

Fotó: Virág Márton/naphire.hu

Hankó Ákos elmondta: május végén Kápolnán randevúzik több száz motoros, majd onnan együtt indulnak Egerbe és vonulnak végig a városban, egyenesen a Dobó téri találkozó helyszínére. Videó:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés