Hirdetés

Ez a nő 15 évesen lett terhes, most pedig 37 évesen nagymama lesz

Nap Híre portré Nap Híre

Elmondása szerint nagyon büszke a lányára.

Egy 37 éves tiktokker, Misty Dawn Hight a héten jelentette be a közösségi oldalán, hogy áprilisban nagymama lesz. A nőt korábban többen is azzal vádolták meg, hogy népszerűsíti a tinédzser terhességet, ezért egy új videóban mindent elmagyarázott.

Sokan ugyanis azt gondolták, hogy a lánya rendkívül fiatal, de mint mondta, valójában ő volt mindössze 15 éves, amikor teherbe esett Rileigh-val, majd 16 éves korában világra is hozta őt. A 37 éves nőnek a most 21 éves lánya mellett van egy 16, 13 és egy 11 éves gyermeke is. A hamarosan nagymamává váló nő 19 éves volt, mikor össze is házasodtak lánya apjával, de nem sokáig maradtak utána már együtt - írja a 24.hu.

Misty az első várandósságával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az ebédpénzét gyűjtötte egy héten át, hogy abból tudjon venni egy terhességi tesztet. Barátai segítették ki akkor az ebédnél, és legidősebb bátyja vitte el egy benzinkúthoz, ahol lehetett vásárolni tesztet. Mint mondta, korábban kérte az anyját, hogy vegyen neki fogamzásgátló tablettát, ám ebbe nem egyezett bele.

Nem tudtam, mibe keveredtem, nagyon naiv voltam

- vallotta be a fiatal nagymama, aki egyébként nagyon büszke a lányára és a családjukra. Ugyanakkor a kommentelők teljesen kiakadtak, szerintük Mistynek nincs semmi oka büszkének lennie a helyzetére.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés