Hirdetés

Ez a nagymama az internet sztárja, 80 évesen hódítja meg a legnagyobb hullámokat

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

„Annyira büszke vagyok rá” – mondta Brisa Hennessy a nagymamájáról.

Egy 80 éves amerikai nagymama bebizonyította a világnak, hogy sosem késő belevágni egy új hobbiba. Az idős asszony nemrég az unokájától tanult meg szörfözni, amit végigdokumentált a fiatal lány a közösségi oldalain.

Brisa Hennessy az Instagram-oldalán több videót is megosztott a szörföző nagymamájáról, az egyik legnépszerűbb felvételt pedig már közel 2 millióan látták. A felvételen a tavaly novemberben 80. életévét betöltő Donna Homes látható, amint a családjával a Fidzsi-szigeteki születésnapi nyaralása során éppen szörfözni tanul – írja az ABC News.

Miután Holmes közelebbről is megismerkedett az óceánnal, Hennessy segítségével felült a szörfdeszkára, majd egyedül felállt és simán meglovagolta a hullámokat.

„80 éves!!! Sosem késő elkapni egy hullámot, sosem késő. Annyira különleges, hogy megoszthatom a boldogságomat a nagymamámmal” – írta a videó mellé a fiatal lány, aki egyébként profi sportoló.

Brisa az ABC csatorna Good Morning America című műsorában felidézte a nagymamájával közös emlékeit a nyaralásról. „Tökéletes nap volt, sütött a nap, nem fújt a szél” – emlékezett vissza, majd hozzátette, nagyon szerette volna, hogy ha a nagymamája is elmegy vele Fidzsire és megtaníthassa szörfözni. A kívánsága pedig valóra is vált. Mint mondta, a nagymamája habozás nélkül beleegyezett a szörfözésbe, ugyanis kalandvágyó és sportszerető nőről van szó.

„Azt hiszem, hogy az őszinte kíváncsiságának és életkedvének kombinációja az, ami ilyen fiatalon tartja” – magyarázta a fiatal lány, hozzátéve, hogy a nagymamája emellett „hihetetlen művész, szakács és kertész”, szabadidejében pedig szívesen kötöget.

„Nagyon büszke vagyok rá, és már tervezem is a következő szörfös kirándulásunkat” – jelentette ki Hennessy, aki különleges kapcsolatot ápol a nagymamájával.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés