Hirdetés

Az RTL sztárja bejelentette: elköltözik Magyarországról

Nap Híre portré Nap Híre

Nádai Anikónak és Hajmásy Péternek azt a terve, hogy kiköltöznek Olaszországba.

Nádai Anikó 35 éves lett ma. A műsorvezetőnek az elmúlt két évben nagyot változott az élete, ugyanis eljegyezték, és megszületett második kisfia is. Párjával, Hajmásy Péterrel építkezésbe is kezdtek. Anikó nem tagadja, aktívan és sokáig szeretne élni, amire meg is van az esélye a felmenőit elnézve - írja a Blikk.

Kilencvenötödik életévében van már a nagypapám. Múltkor hívtam telefonon és éppen jött le a létráról, mert a függönyt akasztotta vissza, amit kimosott. Úgyhogy van ilyen is. Bármikor aláírnám azt, ahogyan él. Egyedül főz magára, karácsonykor nagy disznótorost készített, úgyhogy nagyon aktív. Mindig figyelem, úgy tartja magát karban, hogy sokat gyalogol, mászkál, nem ül le, sokat olvas, rádiót hallgat. Ráadásul ő lett most a falu legidősebb embere

- mesélte Anikó az RTL Reggeliben. A műsorvezető beszélt arról is, hogy a vőlegényével azt tervezik, hogy Rómában öregszenek meg. 

Egyébként én is szeretnék sokáig élni. Ráadásul pont a napokban beszéltük a vőlegényemmel, hogy Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, mert mindketten nagyon szeretjük az olasz konyhát, mentalitást

- árulta el. 

"Egyébként én is szeretnék sokáig élni. Ráadásul pont a napokban beszéltük a vőlegényemmel, hogy Rómában szeretnénk megöregedni. Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, mert mindketten nagyon szeretjük az olasz konyhát, mentalitást" - árulta el Anikó, amit a story.hu szúrt ki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés