Hirdetés

Rendkívüli bejelentést tett Nádai Anikó, mindenkit meglepett a döntésével

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Megdöbbentette a Való Világ nézőit a műsorvezető, Nádai Anikó váratlan bejelentése, amit a Facebook-oldalán tett közzé. Ebben kiemelte, azonnali hatállyal távozik a műsorból.

A kereskedelmi csatorna reality show-jának a műsorvezetője a döntését azzal magyarázta, hogy túl korán tért vissza a munkához második kisfia, Alex születése után, aki mindössze néhány hónapos.

Nádai Anikó
Nádai Anikó

Anikó egyébként több évadon át vezette az RTL Kettőn futó műsor esti összefoglalóit, illetve élő műsorait. Az új, 11. évad novemberben indult el, azonban rövid időn belül belátta, hogy jelenleg a gyermekeivel kell törődnie. A csatorna is támogatja Anikót a döntésében.

Nagyon nehéz volt beismerni, de túl korán vetettem magam újra munkába. Alex babám még anyatejes. Sokszor felébred este és éjjel,  s persze kell neki a jelenlétem. Patrik pedig most lett első osztályos, természetes, hogy ő is nagyon igényli a figyelmem, így bármennyire nehéz is volt, de be kellett látnom, hogy nekem teljes értékűen mellettük van most a helyem

- írta a műsorvezető a közösségi oldalán, akit ma este láthatnak utoljára a nézők, méghozzá a Való Világ összefoglalójában. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés