Hirdetés

Most jelentette be az özvegye: eladja Gábor Zsazsa nevét

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Frédéric von Anhalt szerint ha valaki megfizeti a jogokat, mindez lehetséges.

Gábor Zsazsa özvegye nem csak a magyar származású színésznő hagyatékának örököse, nem sokkal annak halála után levédette a sztár nevét és arcát. Hasznot húzni azonban nem akar a néhai feleségéből, ugyanis a védjegy bérbe adásával segítene - írja a Blikk.

"Úgy döntöttem, ha valaki használni szeretné Gábor Zsazsa védjegyét, megteheti, de annak ára lesz. Nem én szeretnék nyerészkedni rajta, a befolyó összeg a feleségemről elnevezett alapítvány számlájára érkezik majd, amelyen keresztül pályakezdő magyar színészeket szeretnénk segíteni" – árulta el Frédéric von Anhalt, aki állítólag már tárgyal egy alkoholos italokat készítő céggel, amely likőrt szeretne elnevezni Gábor Zsazsáról.

Von Anhalt hozzátette, hogy tervezik egy szobor elkészítését is, amelyet szívesen finanszíroz, ha a főváros helyet biztosít a magyar sztárról készülő emlékmű számára.

A színésznő özvegyének tavaly nehéz éve volt: nem elég, hogy szívműtéten esett át, Budapesten sétálva egy ötfős társaság rátámadt, mentőt kellett hívni hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés