Hirdetés

Ötfős banda támadt rá Gábor Zsazsa özvegyére, mentő rohant vele kórházba

Garai Kitti portré Garai Kitti

A 79 éves Frédéric von Anhalt herceg a magyar fővárosban, a Duna-parton sétálgatott, amikor az ötfős banda rátámadt. A herceget leütötték és kirabolták, a 11 milliós karóráját rángatták le róla a rablók. 

"Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember" - kezdte a történetet a német üzletember.

"Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog" - folytatta, majd hozzátette, hogy a támadást követően visszament a szálloda és lefeküdt aludni, reggelre azonban érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint elsőre gondolta.

A herceg hatalmas fájdalomra ébredt, a keze és az oldala is fájt, valamint a párna is tiszta vér volt a fejsebe miatt. Azonnal értesítette a szálloda recepciósát, hogy hívjanak mentőt. Ezt követően a Honvéd kórház ügyeletére szállították, ahol összevarrták a fejsebét. 

Von Anhalt feljelentést tesz a támadók ellen, és csak abban bízik, hogy visszakaphatja a feleségétől kapott karórát. 

"Bízom abban, hogy ott a korzón voltak biztonsági kamerák, két támadót ráadásul jól is láttam, fényképről is felismerném őket" – idézte a herceget a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés