Hirdetés

Ez az elképesztően gyönyörű, 60 éves nő nyerte el a Miss Buenos Aires címet

Nap Híre portré Nap Híre

A 60 éves Alejandra Marisa Rodríguez huszonéveseket utasított maga mögé a szépségversenyen, most pedig ő indulhat majd a Miss Argentína címért.

Az elképesztően fiatalos kinézetének köszönhetően Alejandra Marisa Rodríguez nyerte el a Miss Buenos Aires címet, ezzel pedig automatikusan kvalifikálta magát a 60 éves, Buenos Aires-i ügyvéd, újságíró a Miss Argentína szépségversenyre - írja az NLC. A lap felidézte, az 1958-ban bevezetett korhatárt tavaly törölték el, így lehetősége nyílt a 60 éves nőnek is megküzdenie a címért. Alejandra Marisa Rodríguez végül rengeteg fiatalabb versenyzőt utasított maga mögé. 

Nagy megtiszteltetés, hogy megnyertem a 2024-es Miss Buenos Aires címet. Meg akarom mutatni a nőknek, hogy a szépség kortalan

- mondta a szépségkirálynő, miután átvette a koronát. Sokan úgy vélik, hogy Alejandra Marisa Rodrígueznek jó esélye van arra is, hogy a május 25-i Miss Argentína versenyen is győzzön, míg mások a közösségi médiában megkérdőjelezték a korát, ugyanis úgy vélik, a nő nem lehet idősebb 40-nél. 

Alejandra Marisa Rodríguez azt is elárulta, hogy szerinte heti háromszori edzésnek, az időszakos böjtölésnek és a jó bőrápoló krémeknek köszönheti a fiatalos kinézetét. Az elvált szépségkirálynő azt is hozzátette, hogy a szinglisége is hozzájárulhatott a győzelméhez. "Szerintem a zsűri látta az önbizalmamat, és azt, hogy mennyire szenvedélyesen képviselem a korosztályom tagjait” – nyilatkozta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés