Hirdetés

Nem elég a mini-Dubaj, újabb gigantikus fejlesztés jön Budapesten

Nap Híre portré Nap Híre

A Marina City az Újpesti-öbölnél, a XIII. kerület területén fog megvalósulni.

Az Etele Plaza és a Budapest One irodaház fejlesztője, a Futureal Csoport ismét hatalmas ingatlanfejlesztésbe kezd Budapesten, ezúttal az Újpesti-öbölnél.

Nemrég röppent fel a hír az új budapesti gigaprojektről, a mini Dubajként elhíresült rákosrendezői fejlesztésről, amely amennyiben megvalósul, jelentősen megváltoztatja fővárosunk városképét, különösen ha valóban megépül az oda tervezett 220-240 méter magas felhőkarcoló is.

Hogy mikor indul el a beruházás, azt nem tudni, de Budapest addig sem marad ingatlanfejlesztés nélkül, ugyanis az értékes rákosrendezői területtől nem messze, a Duna partján többéves csúszással elkezdődik a Futureal Csoporthoz tartozó Cordia ingatlanfejlesztése.

A Marina City a Duna Plaza mögötti folyóparti területen, az Újpesti-öbölnél fog megvalósulni. A cég szerdán fogja közölni a beruházás pontos részleteit, de elöljáróban annyit már tudni lehet, hogy a fejlesztés keretében több mint ezer lakás épülhet számos olyan funkcióval, ami ma már elengedhetetlen egy lakópark építése során - írja az Mfor

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés