Hirdetés

Rendkívüli változás a Sziget miatt

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Hatalmas tömegre lehet számítani, ezért módosul a közlekedés.

Kedden Billie Eilish fergeteges koncertjével véget ért az idei Sziget, ezért szerdán várhatóan tömegesen hagyják el a területet a fesztiválozók.

Bár korábban sokan panaszkodtak arról, hogy este csak csigalassúsággal tudtak kijutni a Szigetről, most a hatalmas tömeg miatt várhatóan a szervezők gondoskodni fognak arról, hogy minden gördülékenyen menjen. 

A Mávinform közlése szerint a H5-ös HÉV a fesztivál utolsó napjain is éjjel-nappal jár, a zsúfoltság elkerülése érdekében a HÉV-rendészek segítenek az optimális elhelyezkedésben, hogy az utasok a 108 méter hosszú vonatok mentén egyenletesen várakozzanak.

A MÁV-HÉV-nél a menetrendi sűrítés szerdán kora délutánig, 14 óráig tart, a HÉV-ek 6-7 percenként járnak a Budapesten belüli szakaszon, hogy a késői kiköltözők is el tudják hagyni a fesztivál területét.

A H5-ös HÉV Budapesten belüli szakaszán (Batthyány tér és Békásmegyer között) budapesti jegyekkel és bérletekkel, valamint a rendezvényhez kapcsolódó, Budapesten belül korlátlan közösségi közlekedést biztosító Sziget Citypass by Budapest Card kártyával utazhatnak - áll a közleményben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés