Hirdetés

Csoda, amit Mikes Anna Krausz Gáborral művel

Nap Híre portré Nap Híre

Krausz Gábor boldogabb, mint valaha.

Augusztusban robbant a bombahír, miszerint véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága. Az énekesnőre hamar rátalált a szerelem, ugyanis augusztus végén már a táncosával, Papp Máté Bencével látták együtt, később pedig be is jelentették kapcsolatukat.

A sztárséf azonban egy kicsit tovább gyászolta a házasságát, de nemrég kiderült, hogy a Dancing With The Stars próbáin és forgatásán közelebb került a táncpartneréhez, Mikes Annához, akivel azóta egy párt alkotnak. Sokak szerint Gábor kivirágzott új szerelme mellett és boldogabbnak tűnik, mint valaha.

Gábor és Anna még ismerkednek egymással, de már együtt vannak, és rengetegen drukkolnak nekik és a szerelmüknek. A sztárséf korábban arról is beszélt egy interjúban, hogy nem zárja ki, hogy még legalább egyszer újra édesapa legyen. Sőt, elárulta azt is, hogy a Tóth Gabit ábrázoló tetoválásáról is gondoskodni fog - írja a Liner.

A szerelmesek sok időt töltenek egymással, ám a kapcsolatukat egyelőre védeni szeretnék, és nem fognak sok közös tartalmat megosztani.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés