Hirdetés

Krausz Gábor és Mikes Anna valami új dologba fogtak

Nap Híre portré Nap Híre

Nyaralásuk után hazatértek Magyarországra, és egyből aktivizálták magukat.

Krausz Gábor és Mikes Anna egyre több időt tölt együtt, amit már a követőik elől sem titkolnak. Bár a Dancing with the Stars idején még csak sejteni lehetett, hogy több van köztük barátságnál, a verseny megnyerése után bevallották, hogy valóban gyengéd érzelmek fűzik őket egymáshoz. 

A táncosnőt annyira megkedvelte a sztárséf kislánya is, hogy volt olyan alkalom, amikor együtt tanították be a koreográfiát a többieknek, majd az apák napját is hármasban töltötték és szafariparkba mentek.

A szerelmespár az elmúlt hétben viszont szeretett volna kettesben is minőségi időt eltölteni, így egy rövid kiruccanásra el is szöktek egy olasz kisvárosba. A mesebeli helyen, pálmafákkal körbevéve élvezték a pihenést és a legszebb pillanatokról egy videómontázst is megosztottak a minap - írja a Blikk.  

Anna és Gábor igyekszik minden pillanatot kihasználni, így egy új, közös hobbiba is kezdtek. A korlátozott ideig megtekinthető Instagram-videójukból kiderült, hogy a fallabdát próbálták ki együtt, melyben elég ügyesnek bizonyultak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés