Hirdetés

Mikes Anna soha nem hallott dolgot árult el magáról

Nap Híre portré Nap Híre

Mikes Anna az egyik legújabb interjújában elárulta, készen áll-e már az anyaságra, illetve azt is, hogy hány gyermeket szeretne majd. 

Mikes Annát akkor ismerte meg az egész ország, amikor felbukkant a Dancing with the Stars első évadában. Partnerével, Krausz Gáborral aztán nem csak a parketten, de az életben is egymásra találtak. Anna egyéni és csoportos órákat is szokott adni, az élete szerves része a tánc, és mint elárulta, már tízévesen tudta, hogy tanár szeretne lenni, valamint színésznő és táncosnő – írja a Blikk. A Story magazinnak adott interjújában azt is elmondta, hogy nagyon felnéz a szüleire. 

"A szüleim, mert nagyon szépen kiegészítik egymást. Apa a racionális fél, anyu az érzelmi vonalat képviseli, amúgy nemsokára ünneplik az aranylakodalmukat” – vágta rá egyből Anna, akinek a főzés elsajátításában is segített az édesanyja. A kedvenc helyire kitérve bevallotta, hogy egy igazi Budapest-rajongó, de Badacsonyt egyenesen imádja. A legkedveltebb elfoglaltságai közé pedig az evés is beletartozik, még ha nem is látszik rajta a tökéletes alakja miatt.

Mikes Anna azt is elárulta, hogy ő már készen érzi magát az anyaságra. Mint mondta, saját családra és gyerekekre vágyik, kettőre vagy háromra. Fiúkra és lányokra vegyesen – tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés