Hirdetés

Michael Schumacher testvére drámai vallomást tett: „Sajnos az élet néha nem igazságos”

Garai Kitti portré Garai Kitti

Michael Schumacher testvére, Ralf ismét interjút adott, amelyben mesélt arról, hogy milyen kapcsolatot ápol testvére családjával. A férfit bátyja tragikus balesetéről is kérdezték, mire úgy reagált: „Sajnos az élet néha nem igazságos, ezt el kell fogadnunk.”

Mint ismert, Michael Schumacher közel egy évtizede szenvedett tragikus síbalesetet a francia Alpokban. A hétszeres F1-es világbajnokról azóta csak annyit lehet tudni, hogy a családjával a genfi tavi otthonában él, az állapotát pedig csak a közvetlen családtagok, a közeli barátok és az egészségügyi személyzet ismeri. 

Ralf Schumacher maga is F1-es versenyző volt korábban, és ő egyike azoknak, akik tudják, mi a helyzet most a legendás pilótával. Ám a férfi nem akart túl sokat elárulni a bátyja állapotáról a legutóbbi interjújában sem, arról azonban beszélt, hogy milyen kapcsolatot ápol a család többi tagjával – írja a Mirror.

"Sajnos az élet néha nem igazságos. Ezt el kell fogadni”- mondta Ralf, utalva ezzel Michael életének tragikus fordulatára. 

"Amikor látom a gyermekeit, Gina-Mariát és Micket, a szívem mosolyog. Ha valaki a családból tanácsot kér tőlem, ott vagyok. Ők a saját útjukat járják” – jegyezte meg Ralf.

Michael Schumacher fia, Mick korábban elmondta, nagyon szeretné, ha apja bölcsességét és szakértelmét segítségül hívhatná, amikor a saját versenyzői karrierjéről van szó. „Azt hiszem, apa és én most másképp értenénk meg egymást. Egyszerűen azért, mert hasonló nyelvet beszélünk, a motorsport nyelvét. Sokkal több mindenről tudnánk beszélgetni, a legtöbbször ezen agyalok. Arra gondolok, hogy milyen klassz lenne ez. Mindent odaadnék ezért” – fogalmazott Mick. 

Mint írtuk, arról szinte semmit sem lehet tudni, hogy milyen állapotban van a Forma-1-es legenda, az viszont sokat elárul az állapotáról, amit Mick egy 2022-es interjújában mondott: „Bármit megadnék, hogy beszélhessek apával.” Schumacher egyik barátja, Roger Benoit újságíró erre reagálva azt mondta, ez mindent elmond arról, hogy milyen állapotban van a pilóta: „egy reménytelen eset.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés